Добре діло

Звіт команди «Січові стрільці» Троїцької ЗШ І-ІІІ ст.
Протягом 2016/2017  рр. члени команди провели ряд заходів:
1.   Прийняли участь в акціях:

- «Хай ангели тебе охороняють!» (виготовили обереги та відправили їх воїнам АТО);
- «Забуті могили» (впорядковували місце поховання та територію біля пам’ятника учителя І.П.Запорожченка, територію меморіального комплексу, пам’ятного знаку воїнам АТО, місце поховання воїна АТО В.Грабового );
- «Чисте довкілля» (впорядкували територію майбутньої паркової зони ім. В.Грабового, що загинув у літаку ІЛ-76 14.06.2014 р.;
- неодноразово приймали участь у зборі гуманітарної допомоги для воїнів АТО (картопля, домашні консерви, солодощі);
- надсилали листи та вітальні листівки воїнам односельцям до Дня Святого Миколая та Нового року, до Дня захисника Вітчизни).
    2. 14 жовтня, в День захисника Вітчизни в шкільному музеї зустрілися з односельцями-воїнами АТО, привітали їх зі святом, разом з ними поклали квіти до пам’ятного знаку воїнам АТО.
    3. Зібрали відомості про учасника АТО Грабового В.В., що загинув на борту літака ІЛ-76, продовжуємо збирати матеріали про воїнів-земляків.
    4. 20.02.2017 р. вшанували подвиг учасників революції гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні: провели годину мужності “Герої не вмирають”  та лінійку-реквієм “Вшанування Героїв Небесної Сотні”.
    5. 21.11.2016 р. провели інформаційну годину з нагоди Дня революції гідності, поклали квіти  до місця поховання В.Грабового, воїна АТО.
    6. 9.05.2017 р. разом з воїнами АТО провели годину спілкування «Героям України слава!», прийняли участь в урочистому мітинзі до Дня Перемоги, поклали квіти до Стіни скорботи, пам’ятника Невідомому солдату,  до пам’ятного знаку воїнам АТО.
  7. Склали посилку для воїнів АТО.  

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

План-сітка пришкільного оздоровчого табору з денним перебуванням "Барвінок і Ромашка"